Een professionele NWWI taxateur in Hilversum

Dorenbos|Rasch Makelaars is een erkend NWWI taxateur in de regio Hilversum, Bussum, Gooise Meren en Naarden. Wij komen graag uw huis taxateren in omgeving Hilversum en stellen een overzichtelijk taxatierapport voor u op.

 

Erkend NWWI taxateur in de regio Hilversum

In 2004 bundelden Patrick Dorenbos en Carel Rasch hun jarenlange ervaring in de Gooise makelaardij onder de naam Dorenbos|Rasch Makelaars. U kunt bij ons terecht voor het verkopen van uw woning, het kopen van een nieuw huis of het laten uitvoeren van een taxaties in de regio Bussum en Hilversum. Als erkend NWWI taxateur in de regio Hilversum kunnen wij taxatierapporten opstellen voor bijvoorbeeld:

  • Waardebepaling ten behoeve van successieaangifte
  • Het oversluiten of verhogen van een hypotheek
  • De aankoop van een woning
  • Vaststelling van de woningwaarde bij een echtscheiding

Het NWWI is een onafhankelijk keurmerk en instituut voor taxateurs. Alle NWWI taxateurs moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen en werken volgens een controleerbare taxatiemethode. Het taxatierapport dat wij voor uw huis in de regio Hilversum opstellen, wordt door alle hypotheekverstrekkers geaccepteerd.

 

Een woning taxatie in omgeving Hilversum met behulp van een taxatierapport

Wilt u uw huis laten taxeren in omgeving Hilversum? Onze NWWI taxateur maakt graag een taxatierapport op maat voor u. In dit rapport zijn onder andere de volgende aspecten van toepassing: milieuaspecten, kadastrale gegevens, actuele marktsituatie, bijzonderheden aan de woning, bouwkundige constructie, indeling, voorzieningen, de inhoud en oppervlakte van de woning. Alle bevindingen tijdens de taxatie van uw woning in of nabij Hilversum benoemen we met onderbouwing in een taxatierapport dat u overhandigd krijgt.

 

Een gratis waardebepaling door de taxateur in omgeving Hilversum

Voordat u uw woning in de verkoop zet, is het verstandig om een vrijblijvende waardebepaling aan te vragen bij de taxateur. U heeft niets te verliezen, want wij doen dit helemaal gratis voor u. Wanneer wij een huis in de omgeving van Hilversum taxateren met behulp van een taxatierapport bekijken we de woning nauwkeurig, wat wel een tijdje in beslag kan nemen. Het is wenselijk voor ons dat u zoveel mogelijk gegevens en overige informatie aanlevert. Dit maakt het voor ons namelijk mogelijk om een nauwkeurige inschatting te maken van de waarde van uw woning, wanneer wij uw huis gaan taxateren in Hilversum.  

 

 

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bent u benieuwd of wij u van dienst kunnen zijn als NWWI taxateur in de regio Hilversum? Of bent u geïnteresseerd in een gratis waardebepaling of wilt u uw huis laten taxateren in omgeving Hilversum met behulp van een taxatierapport? Neem in al deze gevallen vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 035-6243201. We zijn tevens bereikbaar per e-mail op info@dorenbosrasch.nl of via ons contactformulier. Onze medewerkers nemen graag de tijd om u toe te lichten hoe we u helpen.