DorenbosIRasch makelaars heeft een jarenlange ervaring in het zoeken voor, en begeleiden van opdrachtgevers bij de aankoop van een woning. Het aankopen van een woning is een belangrijke beslissing vaak gebaseerd op emotie. Wij kijken objectief naar de woning van uw keuze en adviseren u graag over alle aspecten die van invloed kunnen zijn. De reële waarde is slechts één van deze aspecten. Maar wat dacht u van ligging, achterstallig onderhoud, verbouwingskosten en vergunningen, courantheid etc..

Zoeken naar de juiste woning doen wij samen met u. Via ons zoeksysteem brengen wij u dagelijks op de hoogte van de nieuwe woningen die aan uw zoekprofiel voldoen. Daarnaast bent u zelf veelal aktief op funda. Ziet u een interessante woning, overleg dan eerst met een van onze makelaars. Zo verliest u niet veel tijd in het bezoeken van woningen die achteraf net niet de goede ligging hadden of toch kleiner waren dan u dacht.

Indien de woning voldoet aan u wensen starten wij samen met u de onderhandelingen op. Zodra partijen tot overeenstemming komen wordt door de verkopende makelaar een koopakte opgemaakt. Dit is een voor beide partijen bindende overeenkomst.

Natuurlijk dragen wij, tot aan de overdracht bij de notaris, zorg voor alle bijkomende en afrondende formaliteiten.