Reviews

Verkoop gemiddelde 9
Beoordelingen (86)

Deskundigheid
9.1
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9.2
Service en begeleiding
9

Verkoop beoordelingen

Dhr. De Hoop 9.3

21-01-2021 — Thorbeckelaan 52

Makelaar zorgde er perfect voor dat we samen op “ een lijn “ zaten.
Daardoor bijzonder veel kijkers welke er voor zorgde dat de prijs prettig opliep.
Mede ook hierdoor was het huis binnen één week verkocht.

Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
8

Een funda gebruiker 9

21-01-2021 — Visserstraat 22

We waren zeer tevreden! Goede deskundige maar ook erg vriendelijke makelaars! We zouden ze zeker aanbevelen’

Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9

Dhr. J.Kwinkelenberg 8.3

21-01-2021 — Van Musschenbroekstraat 5

Eerlijk, en deskundig contact door duidelijke afspraken. Door drukte van makelaarskant in deze periode wel zelf ook contact onderhouden. Vriendelijke en enthousiaste benadering door makelaarsteam. Samenvattend is mijn beleving van de stappen in het proces dat je weet waar je staat. Dus ze zeggen wat ze doen en Doen wat ze zeggen (geen bla, bla.).Ga zo door.

Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8

Een funda gebruiker 9.5

21-01-2021 — Meulenwiekelaan 10

Het contact met de makelaar Carel Rasch verliep heel soepel. Een prettige en relaxte manier van communiceren. Goed bereikbaar, snelle reacties en een goede backoffice.

Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
10

Dhr. Kannegieter 9.3

21-01-2021 — Constantiastraat 20

Vanaf de eerste kennismaking met Patrick Dorenbosch was het gevoel goed en dat werd tijdens het proces alleen maar beter. De inschatting van de verkoopprijs was aan de voorkant misschien ambitieus maar door de inzet van het kantoor is deze waargemaakt. Ik denk dat een andere willekeurige makelaar al eerder het advies zou hebben gegeven om akkoord te gaan met een lager bod, maar Dorenbosch heeft doorgezet tot het doel bereikt was.
Patrick en zijn team zijn vriendelijk en enthousi…

Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10

Een funda gebruiker 10

27-11-2020 — Admiraal de Ruyterlaan 27

Een goed en professioneel makelaarskantoor! Zeer aardige en deskundige medewerkers. Het contact loopt dan ook altijd vlot en je weet snel en duidelijk waar het op staat!

Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10

Een funda gebruiker 9.5

27-11-2020 — Borneolaan 47

Goede marktkennis, realistische inschatting over het in de markt zetten van het object, zeer snel geacteerd, huis stond binnen een week te koop, hele goede service en goede communicatie. Bezichtigingen snel geregeld, goede feedback van de bezichtigingen, prettig overleg over te volgen strategie. Wij zijn heel tevreden over de begeleiding in de verkoop van ons huis.

Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
10

Een funda gebruiker 10

27-11-2020 — Van der Helstlaan 34

Top makelaar. Met goede begeleiding en mooi resultaat! Een echte aanrader dus!
Aangenaam in de omgang met de klant!

Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10

Een funda gebruiker 9

27-11-2020 — Gijsbrecht van Amstelstraat 436

Zeer prettig makelaarsteam, deskundig, en staan altijd voor je klaar. Ze lijken de stad en omgeving erg goed te kennen. Betrouwbaar.

Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9

Mevr. de Graaf 8.3

27-11-2020 — Kortenhoefsedijk 89

Na enorm teleurgesteld te zijn in de twee Dames van de “Mooie” Makelaardij uit s’Graveland, ben ik op zoek gegaan naar een echte Makelaar en gevonden.
Dorenbos en Rasch Makelaars.
Zij komen overzien de te nemen stappen en gaan resoluut aan de slag!
Het gevoel is meteen goed! Ik word op de hoogte gehouden en Patrick Dorenbos doet zelf alle bezichtigingen en dat waren er nog al wat.
Grote lof ook voor de Dames op kantoor, door hun werd ik echt gesteund in een voor
Mij moeilijke pe…

Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
9