Jarenlange ervaring gecombineerd met een persoonlijke aanpak

Aankopen

Op zoek naar uw nieuwe woning

Een full-service zoekopdracht en aankoopbegeleiding

DorenbosIRasch Makelaars heeft jarenlange ervaring in het zoeken voor, en begeleiden van klanten bij de aankoop van een woning. Omdat het vinden van een nieuwe woning vaak een spannende en ingrijpende aangelegenheid is, bieden wij full-service aankoopbegeleiding waarbij u volledig ontzorgd wordt in het proces. Ons werkgebied strekt zich uit over het Gooi en aangrenzende plaatsen. Voor activiteiten buiten dit werkgebied werken wij samen met ons netwerk van collega’s die hun lokale kennis graag ter beschikking stellen. Hierdoor heeft u ook daar als zoeker net dat streepje voor.

Recent aanbod contact

Onze werkwijze

Dit mag u van ons verwachten

1. Kennismaken en zoekopdracht uitzetten

Tijdens een oriënterend gesprek brengen we uw woonwensen in kaart. Waar bent u precies naar op zoek? We bekijken ook de financiële mogelijkheden, zodat we gericht kunnen zoeken.

2. Automatisch op de hoogte van nieuwe aanmeldingen

Via ons zoeksysteem brengen wij u dagelijks op de hoogte van de nieuwe woningen die aan uw zoekprofiel voldoen. Ook blijft u waarschijnlijk zelf graag op zoek via Funda. Ziet u een interessante woning, overleg dan eerst met een van onze makelaars. Zo verliest u niet veel tijd in het bezoeken van woningen die achteraf niet aan de wensen voldoen.

3. Bezichtigen

Wij kijken objectief naar de woning van uw keuze en adviseren u graag over alle aspecten die van invloed kunnen zijn. De reële waarde is slechts één van deze aspecten. Maar wat dacht u van ligging, achterstallig onderhoud, verbouwingskosten, vergunningen en courantheid.

4. Onderhandelingen en akkoord

Indien de woning voldoet aan uw wensen starten wij de onderhandelingen met de verkopende partij. Zodra partijen tot overeenstemming zijn gekomen, wordt door de verkopend makelaar de koopakte opgemaakt. Deze zullen wij eerst tot in detail met u bespreken alvorens u deze met een gerust hart kunt ondertekenen.

5. Naar de notaris

Ook tijdens het traject tot de overdracht bij de notaris staan we voor u klaar. Voordat u naar de notaris gaat, inspecteren we de woning samen met de verkopende partij. Wanneer beide partijen akkoord zijn, gaan we naar de notaris voor de definitieve overdracht. Gefeliciteerd met de definitieve aankoop van uw nieuwe woning!

Specifieke wensen of eisen?

Aankoopbegeleiding op maat

Naast ons full-service aankooptraject, biedt Dorenbos|Rasch Makelaars klanten ook de mogelijkheid om onze diensten in te schakelen voor enkele onderdelen van het aankoopproces. Heeft u zelf een interessante woning gevonden? Dan inspecteren wij de woning en starten wij graag zo snel mogelijk de onderhandelingen met de verkopende partij.

Meer over ons contact
onze beoordelingen

Wat klanten over ons zeggen

Dhr. Van den Berg (zoeken en aankoop)

Carel heeft ons zeer goed geholpen in deze lastige markt.

Nuchtere aanpak, zegt hoe hij het ziet . Erg tevreden met de uitkomst maar zeker ook met het proces en zijn begeleiding hierbij. Ook de medewerkers op kantoor zijn goed bereikbaar en pakken door wanneer dit nodig is.

Sterk aanbevolen als je op zoek bent naar een makelaar met een heldere en nuchtere kijk op de markt.

Celebeslaan 19

Een funda gebruiker (gerichte aankoop)

We are so grateful to Carel Rasch for his support during the buying process. We found a property that we liked and wanted, and he took every reasonable step to make sure that our dream came true. It was stress-free, knowing he had our best interests at heart. The property was slightly over-priced, and he made us aware of that right up front, and negotiated really well with the selling agent and the sellers to get us the most acceptable price for the property that was a win-win f…

Hoofdweg 44

Mevr. Van Druten (zoeken en aankoop)

Het was een prettige samenwerking doordat Patrick Dorenbos en team precies wisten wat ik zocht en konden ze hierin goed adviseren welke woningen wel of niet te bezichtigen. Ook bij de onderhandelingen wisten ze wat mijn grenzen waren en konden goed helpen. Ze hebben een goede kennis van de huidige markt en het verloop hiervan. Ik kan ze zeker aanraden als aankopende makelaar.

Snelliuslaan 89

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)

Prettig en vertrouwd met dhr Carel Rasch het proces van zoekopdracht tot en met de aankoop van het huis doorlopen.

Hein Duvel 4

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)

Carel en Patrick hebben ons zeer goed geholpen met het zoeken naar onze nieuwe woning. Tijdens de zoektocht hebben ze ons goed geadviseerd met hun deskundigheid, daar waar onze blik soms wat vertroebeld werd door het mooie plaatje van het huis.

We zijn heel blij met het huis wat we uiteindelijk aan hebben gekocht en ook hierbij hebben ze goed werk verricht door alert de koopovereenkomst na te lopen.

Zeer fijn makelaarskantoor

van Mierislaan 9

Dhr. Ton Brinkman

De samenwerking met Dorenbos/Rasch Makeraars en dan men name met Nathalie Staalstra is altijd prettig en professioneel.
Ik kan ze van harte aanbevelen zowel voor koop en of verkoopbegeleiding maar ook voor verhuurbemiddeling.

Zwaluwlaan 168

9

Aankoopgemiddelde

Uw zoektocht starten?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms