Jarenlange ervaring gecombineerd met een persoonlijke aanpak

Verkopen

Uw woning verkopen

Uw makelaar in het Gooi en omgeving

Als uw makelaar zetten wij graag net dat stapje extra voor de succesvolle verkoop van uw woning. Onze makelaars ondersteunen en begeleiden u met hun jarenlange ervaring op de huizenmarkt van Hilversum, het Gooi en omgeving. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. We bieden een uitgebreide dienstverlening aan welke wij volledig inrichten aan de hand van uw wensen en eisen.

Afspraak maken

Onze werkwijze

Dit mag u van ons verwachten

1. De kennismaking

De verkoop van uw woning start met een kennismaking en een vrijblijvende waardebepaling op locatie. Wij geven inzicht in de reële opbrengstprijs en adviseren u bij het vaststellen van de vraagprijs. Ook verkoopbevorderende aanpassingen aan uw woning bespreken we zorgvuldig met u.

2. Onderzoek en analyse

Zodra u ons kantoor de opdracht tot verkoop verstrekt starten wij met de benodigde recherche van uw woning. Hierbij moet u denken aan kadastrale informatie, milieu informatie en zaken als erfdienstbaarheden en mogelijke aanschrijvingen.

3. Woningpresentatie

Voor de presentatie van uw woning maakt een professionele fotograaf een fotoreportage, wordt uw woning conform de NEN 2580 richtlijnen ingemeten en stellen wij een aanbiedingstekst op. Uw woning wordt vervolgens op Funda en onze eigen website en social media kanalen gepresenteerd, evenals in de etalage van ons kantoor. Ook verwerken wij de presentatie van uw woning in een brochure welke online zal worden verstrekt aan geïnteresseerden.

4. Bezichtigingen

Wij plannen en begeleiden de bezichtigingen met geïnteresseerde partijen. Bezichtigingen zijn bij ons altijd individueel. Wij nemen de tijd om de bijzonderheden van uw woning te benadrukken en de vragen van de kijkers te beantwoorden. Vanzelfsprekend informeren we u over het verloop van iedere bezichtiging.

5. Onderhandelingen en akkoord

Uiteraard verzorgen wij voor u de onderhandelingen met de potentiële koper. Dit doen wij in nauw overleg zodat wij uw belangen optimaal kunnen behartigen. Wanneer partijen tot overeenstemming komen, maken wij de koopakte op waarin wij alle gemaakte afspraken bevestigen.

6. Naar de notaris

Ook tijdens het traject tot de overdracht bij de notaris staan we voor u klaar. Voordat u naar de notaris gaat, inspecteren we de woning samen met de koper. Wanneer beide partijen akkoord zijn, gaan we naar de notaris voor de definitieve overdracht en felicteren wij u met de verkoop van uw woning. 

Omgeving Hilversum en Het Gooi

Een ruim netwerk optimaal inzetten

Ons werkgebied strekt zich uit over Het Gooi en de direct aangrenzende woonplaatsen waar wij al meer dan twintig jaar met veel plezier onze klanten begeleiden bij de verkoop, aankoop en verhuur van onroerend goed. Ons netwerk reikt nog veel verder dan deze regio. Voor klanten met woonwensen buiten onze omgeving werken wij nauw samen met collega-makelaars die hun lokale kennis graag ter beschikking stellen en zelf klanten hebben die op zoek zijn naar een woning in Het Gooi. Bovendien bedienen wij een grote internationale klantenkring in Hilversum en omgeving. Wij zijn MVA Certified Expat Broker en werken samen met onze partner Dutch Home Hunters, die zich geheel richt op de lokale expat markt.

Meer over ons contact
onze beoordelingen

Wat klanten over ons zeggen

verkoper Middenweg 127 te Nederhorst den Berg

Prima dienstverlening en adequate ondersteuning!!

verkopers Coehoornstraat 18

Prettig contact! Altijd bereikbaar dat geldt voor alle medewerkers van het kantoor..
Patrick Dorenbos kennis van zaken, meedenkend, adviserend.

verkoopster O. Loosdrechtseweg 214 A

Patrick 10 jaar geleden ontmoet als de verkopende makelaar toen ik het huis kocht, het persoonlijke, ontspannen contact vond ik toen prettig en dat was er nu bij de verkoop weer. Veel dank!

koper Koninginneweg 75 te Hilversum

Patrick was echt onze partner in het aankoopproces en behartigde onze belangen uitstekend. Hij was goed bereikbaar en gaf ons regelmatig gevraagd en ongevraagd updates en advies. Mochten we nog eens een makelaar nodig hebben dan zal ik hem zeker weer inschakelen.

verkoper Barlaeuslaan 24 Bussum

Contact met makelaar verliep vlot en soepel, zowel met de ondersteuning van het kantoor als met de makelaar zelf. Makelaar was reëel in het scheppen van verwachtingen.

Koper Sweelincklaan 107 Bilthoven

Er was een zeer heldere en aangename communicatie. Duidelijk dat de makelaars deskundig zijn, veel ervaring hebben en ze geven een goed (financieel) advies. Al met al waren we erg blij met het kantoor.

9

Verkoopgemiddelde

Meer informatie over de verkoop van uw woning?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

85452C01-F5A7-4B05-95F1-3D43309ED9AF +31 (035) 62 43 201
DE43E9AC-B950-4823-B7FF-5BE5000BD518 info@dorenbosrasch.nl