Reviews

Verkoop average 9
Reviews (86)

Expertise
9.1
Price quality
9
Local market knowledge
9.2
Service and guidance
9

Verkoop Reviews

Pos 8.5

13-06-2022 —

Goede en bekwame begeleiding bij de verkoop van ons huis. Met een mooi verkoop resultaat als gevolg.

Expertise
9
Price quality
8
Local market knowledge
9
Service and guidance
8

Dhr. Does 9.8

03-05-2022 —

Behalve de deskundigheid van de makelaar, willen wij ook onze tevredenheid kenbaar maken over de deskundigheid van de medewerkers van Dorenbos l Rasch Makelaars. Het werkt ook erg prettig dat het kantoor goed communiceert en ze zorgvuldig gemaakte afspraken nakomen. De manier waarop dit kantoor werkt is deskundig en dienstbaar. Daar zijn we zeer tevreden over.

Expertise
10
Price quality
10
Local market knowledge
9
Service and guidance
10

Dhr. Reijnders 9.8

13-04-2022 —

Contact met de beide makelaars was uitstekend.
Vooral extra grote complimenten voor de dames op het kantoor! Hóe vaak wij ook belden: ze bleven altijd enthousiast. Ze wisten óf gelijk het antwoord op onze vragen óf ze belden binnen de kortste keren terug met de antwoorden. En dat in deze drukke tijden! Een uitstekend visitekaartje voor het bedrijf!

Expertise
10
Price quality
9
Local market knowledge
10
Service and guidance
10

Mevrouw Van Walbeek 9

11-01-2022 —

Direct een goed gevoel wat ook is waargemaakt. Deskundig advies en alles prima verlopen. Wat er voor mij echt uitsprong was de betrokkenheid en behulpzaamheid van niet alleen de makelaar maar het hele kantoor.

Expertise
9
Price quality
9
Local market knowledge
9
Service and guidance
9

Mevrouw Swart 10

11-11-2021 —

Carel is een zeer vakkundige, realistische en transparante makelaar. Alles verliep plezierig. Het hele team was buitengewoon behulpzaam, bereikbaar en voortvarend. Volledig aan onze verwachtingen voldaan.

Expertise
10
Price quality
10
Local market knowledge
10
Service and guidance
10

Dhr. Fleumer 9.3

05-07-2021 —

Erg prettige samenwerking. De verkoop duurde wat langer dan aanvankelijk gedacht maar Patrick en Carel zijn altijd positief en overtuigd gebleven. Dat heeft ons vertrouwen gegeven tijdens het verkoopproces en uiteindelijk een goede verkoop op geleverd.

Expertise
9
Price quality
10
Local market knowledge
9
Service and guidance
9

mevrouw Roelevink 9.3

21-07-2021 —

Wat een kundige, vriendelijke en behulpzame mensen zijn dit! Niets dan lof voor Patrick maar zeker ook voor de mensen van "kantoor". Altijd aardig, altijd bereikbaar en precies zo rustig en kalm als wij soms nodig hadden. Je huis verkopen blijft waarschijnlijk voor de meeste mensen een spannende tijd, maar wij hebben van begin tot eind een heel prettig en vertrouwd gevoel gehad bij dit team.

Expertise
9
Price quality
9
Local market knowledge
9
Service and guidance
10

Hoogendoorn 10

11-11-2021 —

De verkoop is super goed verlopen, deze makelaar en zeker Patrick is super, kan deze makelaar bij iedereen aanraden, hebben ons van begin tot einde super geholpen en begeleid, deskundigheid is top en hebben hun verwachtingen meer dan waargemaakt.

Expertise
10
Price quality
10
Local market knowledge
10
Service and guidance
10

Dhr. Eijgenraam 9.8

03-10-2021 —

Nadat we ons nieuwe huis via Dorenbosch | Rasch gekocht hadden, besloten we onze huidige woning ook via deze makelaar te verkopen. Het hele team is servicegericht, vriendelijk en vakkundig.

Expertise
10
Price quality
9
Local market knowledge
10
Service and guidance
10

Mevrouw Kleijn 10

23-07-2021 —

Kan iedereen dit kantoor aanbevelen! Het contact met Patrick, Carel en de fantastische meiden Nathalie en Emerence was vanaf het begin tot het eind helemaal top. Veel kijkers gehad en binnen 7 dagen heel goed verkocht!! Mijn dank gaat speciaal uit naar Emerence voor haar grote inzet, ook buiten kantoortijd! Geniet van jullie welverdiende vakantie!

Expertise
10
Price quality
10
Local market knowledge
10
Service and guidance
10