't Park Monnikenberg, Hilversum

't Park Monnikenberg

€ 625.000 tot € 1.150.000 v.o.n.

Bekijk foto's

house
Aantal woningen

50

house
Woonoppervlakte

151m² tot 193m²

house
Kamers

n.v.t

house
Perceeloppervlakte
155m² tot 699m²

Omschrijving

BIJZONDERE WONINGEN MIDDEN IN DE NATUUR!

Nieuwbouw project 't Park

De 52 woningen in 't Park worden tot in de puntjes afgewerkt en zijn van alle gemakken voorzien.
't Park bestaat uit tussen, hoek, twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen.
Iedere woning heeft zijn eigen karakter met een ruime tuin, stijlvolle erker met een bijzondere detaillering en diversiteit in gevelstenen.

Er is zeker een woning die bij u past!

Wij zijn erg trots op dat we dit unieke project mogen aanbieden. Een project op één van de laatste groene locaties zo centraal in de Randstad. 't Park is bijzonder en biedt het beste van twee werelden.
In een bosrijk gebied, maar met de stad zo dichtbij. De ideale combinatie voor actief leven en comfortabel wonen.
Vanuit de tuin ervaart u de natuur van dichtbij.

MODERNE VILLA'S IN EEN KLASSIEK PARK
De architect heeft gekozen voor moderne woningen met een klassieke afwerking, met grote woonruimtes, een speels gebruik van gevarieerde kleuren gevelstenen, verschillende kappen en fraaie overstekken. Wat direct opvalt zijn de open gevels, grote raampartijen en openslaande deuren waardoor je direct contact hebt met de natuurlijke omgeving.

U kunt kiezen tussen een dwars- of langkap, een witte of rode genuanceerde baksteen, maar ook uit vele opties om uit te breiden en aan te passen om zo aan uw persoonlijke wensen te voldoen. Al die verschillende mogelijkheden geven een bijzonder sfeerbeeld en een persoonlijke afwisseling van kappen, kleuren en stijlen in een uniek park.

GOEDE BEREIKBAARHEID
Eén van de grote voordelen van 't Park is de bereikbaarheid! Met de snelwegen A1 en A27 om de hoek naar Amsterdam, Schiphol, Utrecht, Amersfoort, Almere of natuurlijk dichterbij rijdt u zo naar uw werk. Maar Hilversum heeft ook nog drie treinstations, waarvan Sportpark het dichtstbij is. U bent op de fiets in minder dan 5 minuten op het station en in de stad. Goede scholen waaronder de internationale school en alle hoogwaardige voorzieningen binnen handbereik.

MEER INFORMATIE
De VON (vrij-op-naam) prijzen van de woningen vind u per prijsrange. Onder andere is de ligging en kavel-oppervlakte van de woning bepalend voor de definitieve prijs. Deze worden in een later stadium vastgesteld.

De woningen in 't Park worden bijzonder duurzaam gebouwd. Van dit duurzame karakter van uw woning plukt u niet alleen nu de vruchten, maar zeker ook in de toekomst. Zo komen kopers van 't Park in aanmerking voor een duurzaamheidshypotheek, vanaf maar liefst 1,4%.

'T Park is een project van VORM

Actief en natuurlijk leven in Hilversum!

Foto's

, Hilversum foto-0 , Hilversum foto-0 blur
, Hilversum foto-1 , Hilversum foto-1 blur

't Park Monnikenberg, Hilversum

Wil je meer informatie over dit of een van onze andere nieuwbouwprojecten?

Ons team is je graag van dienst! Vul onderstaand contactformulier in zodat wij zo spoedig mogelijk contact op kunnen nemen.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms