Sinds november 2004 hebben Patrick Dorenbos en Carel Rasch, beiden Register Makelaar Taxateur, hun ervaring en kennis van de Gooische makelaardij gebundeld en werken zij samen onder de naam Dorenbos I Rasch Makelaars. De laagdrempeligheid van het kantoor, de slagvaardigheid en de frisse blik op de woningmarkt hebben het kantoor al snel een ferme positie binnen de Gooische makelaardij opgeleverd.

Ondanks de recente moeilijke jaren is het kantoor er in geslaagd kwaliteit en dienstverlening op hoog niveau aan te blijven bieden. Het werkgebied beslaat met name Hilversum, Bussum, maar ook de omliggende plaatsen zoals, Naarden, Huizen, Blaricum, Laren, ’s-Graveland, Kortenhoef, Nederhorst den Berg en Loosdrecht.

Vele opdrachtgevers maken inmiddels voor een tweede of derde keer gebruik van de dienstverlening. Het persoonlijk contact staat bij beide makelaars hoog in het vaandel!

Mocht u zich aangesproken voelen door deze manier van werken neemt u dan contact op of kom langs op ons kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Team: