Een ervaren aankoopmakelaar in Hilversum

Full service dienstverlening
Persoonlijke aandacht
Frisse blik op de woningmarkt

Dorenbos|Rasch Makelaars is een toonaangevende aankoopmakelaar in Hilversum. Wij helpen u bij het zoeken naar een geschikte woning en begeleiden u bij de aankoop. Informeer gerust naar onze mogelijkheden en vraag gerust om advies bij het zoeken naar koopwoningen in Hilversum en omgeving!

Bent u benieuwd naar onze diensten?

E-mail ons

Een aankoopmakelaar met ruim vijftien jaar ervaring

Al sinds 2004 heeft aankoopmakelaar Dorenbos|Rasch Makelaars ervaring met het aankopen, verkopen en taxeren van koopwoningen. Wij kijken objectief naar elke woning en geven u eerlijk en betrouwbaar advies bij de aankoop van uw nieuwe huis. U kunt bij ons terecht voor diverse diensten, zoals:

Het perfecte huis kopen dankzij de juiste begeleiding

Als aankoopmakelaar kunnen wij u op twee manieren helpen uw droomwoning te vinden tussen het brede aanbod koopwoningen. Kies voor een full service zoekopdracht of alleen voor begeleiding bij de aankoop van een woning. In het eerste geval stellen we op basis van uw voorkeuren een zoekprofiel op, waarna we u dagelijks op de hoogte houden van het nieuwe, relevante woningaanbod. We begeleiden u vanaf het begin van het traject tot aan de uiteindelijke aankoop en afhandeling. Onze slagvaardige mentaliteit in de makelaardij, frisse blik op de woningmarkt en klantgerichte dienstverlening maken ons tot een allesbehalve doorsnee specialist in koopwoningen.

Een ruim aanbod aan koopwoningen vindt u bij ons

Als aankoopmakelaar beschikken we over een ruim aanbod aan koopwoningen in de omgeving van Hilversum, waaronder Bussum, Gooise Meren en Naarden. Graag bespreken wij uw wensen wat betreft een koopwoning en gaan we actief voor u op zoek. Heeft u zelf een interessant huis gevonden dat u wilt kopen? Dan horen wij dit graag. In dat geval inspecteren wij de woning en de buurt om te zien of deze echt aan al uw verwachtingen voldoet. Indien de woning voldoet aan uw wensen, starten we graag samen de onderhandelingen op voor de aankoop van de woning.

Neem voor het kopen van uw nieuwe huis contact met ons op

Wilt u de hulp inschakelen van een aankoopmakelaar voor koopwoningen voor het kopen van uw nieuwe huis? Neem dan vrijblijvend contact op met Dorenbos|Rasch Makelaars voor meer informatie over de aankoop van een woning of maak direct een afspraak. U bereikt ons telefonisch door te bellen naar 035-6243201 en per e-mail naar info@dorenbosrasch.nl.

85452C01-F5A7-4B05-95F1-3D43309ED9AF +31 (035) 62 43 201
DE43E9AC-B950-4823-B7FF-5BE5000BD518 info@dorenbosrasch.nl