Een ervaren aankoopmakelaar in Hilversum

Dorenbos|Rasch Makelaars is een toonaangevende aankoopmakelaar in de regio Hilversum. Wij helpen u bij het zoeken naar een geschikte woning en begeleiden u bij de aankoop. Informeer gerust naar onze mogelijkheden!

 

Een aankoopmakelaar in Hilversum met ruim vijftien jaar ervaring

Al sinds 2004 heeft aankoopmakelaar Dorenbos|Rasch Makelaars ervaring met het aankopen, verkopen en taxeren van koopwoningen in regio Hilversum. Wij kijken objectief naar elke woning en geven u eerlijk en betrouwbaar advies. U kunt bij ons terecht voor diverse diensten, zoals:

 

 

 

 

Als aankoopmakelaar in Hilversum kunnen wij u op twee manieren helpen. Kies voor een full service zoekopdracht of alleen voor begeleiding bij de aankoop. In het eerste geval stellen we op basis van uw voorkeuren een zoekprofiel op, waarna we u dagelijks op de hoogte houden van het nieuwe, relevante woningaanbod. We begeleiden u vanaf het begin van het traject tot aan de uiteindelijke aankoop en afhandeling. Onze slagvaardige mentaliteit in de makelaardij, frisse blik op de woningmarkt en klantgerichte dienstverlening maakt ons tot een allesbehalve doorsnee specialist in koopwoningen in Hilversum.

 

Een ruim aanbod aan koopwoningen in de omgeving van Hilversum 

Onze aankoopmakelaar beschikt over een ruim aanbod aan koopwoningen in omgeving Hilversum, Bussum, Gooise Meren en Naarden. Graag bespreken wij met u uw wensen wat betreft een koopwoning en gaan we actief voor u op zoek. Heeft u zelf een interessante woning gevonden? Dan horen wij dit graag. In dat geval inspecteren wij de woning en de buurt om te zien of deze echt aan al uw verwachtingen voldoet. Indien de woning voldoet aan uw wensen, starten wij graag samen met u de onderhandelingen op voor deze woning in of vlak bij Hilversum.

 

 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u de hulp inschakelen van een aankoopmakelaar voor koopwoningen in Hilversum? Neem dan vrijblijvend contact op met Dorenbos|Rasch Makelaars voor meer informatie of een afspraak. We zijn bereikbaar op het telefoonnummer 035-6243201 en per e-mail op info@dorenbosrasch.nl.