Uw huis verkopen in de regio Hilversum

Onze verkoopmakelaar helpt u graag uw huis te verkopen in de omgeving van Hilversum. Met ruim vijftien jaar ervaring hebben wij inmiddels al velen blij gemaakt met zowel de verkoop als aankoop van hun woning. Graag begeleidt Dorenbos|Rasch Makelaars u bij het verkoop- of aankoop proces van uw woning.

 

Uw huis verkopen in omgeving Hilversum, hoe gaat dit in zijn werk?

Wij begeleiden u graag bij het verkoopproces als verkoopmakelaar in de omgeving van Hilversum. Het begint allemaal met een waardebepaling van uw huis om een goede indicatie te krijgen van de waarde van uw woning. Ontvangt u graag een officieel rapport? Dan maakt onze verkoopmakelaar graag een taxatierapport voor u. U doorloopt een zevental stappen wanneer u uw huis wilt verkopen in omgeving Hilversum, Bussum, Gooise Meren of Naarden:

  • Stap 1 – Vraagprijs bepalen

Het is belangrijk dat u een reële vraagprijs heeft voor uw woning.

  • Stap 2 – Huis verkoopklaar maken

Wanneer u besloten heeft om uw woning in of nabij Naarden te verkopen, is het belangrijk dat uw woning er tiptop uitziet voor potentiële kopers. Zowel binnen als buiten kunt u kleine mankementen repareren en ervoor zorgen dat er een neutrale sfeer heerst in het huis dat u wilt verkopen in omgeving Hilversum.

  • Stap 3 – Publiciteitsplan

U wilt uw huis op een zo aantrekkelijk mogelijke manier aanbieden op de huizenmarkt. Daarom laten wij een professionele fotograaf langskomen die een fotoreeks maakt van uw woning. De advertentie plaatsen wij op Funda, diverse social mediakanalen en onze eigen website en etalage.

  • Stap 4 – Bezichtigingen

Al snel vinden de eerste bezichtigingen plaats. Wij begeleiden u hierbij.

  • Stap 5 – De onderhandeling

Heeft u een serieuze koper gevonden? Dan is het tijd voor de onderhandelingen, die wij ook voor u doen.

  • Stap 6 – Ondertekening van de koopovereenkomst

Wanneer de onderhandeling tot een goed resultaat heeft geleid, is het tijd om de koopakte te ondertekenen. Hierin kunnen tevens afspraken over overname van onroerende zaken gemaakt worden.

  • Stap 7 – Een bezoek aan de notaris

De laatste stap is het bezoek aan de notaris. Onze verkoopmakelaar in omgeving Hilversum staat u bij als adviseur, getuige en woordvoerder.

 

 

Stel uw vragen aan ons

Wij begeleiden u van A tot Z, zodat u zich volledig kunt richten op uw nieuwe huis. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie van onze verkoopmakelaar in Hilversum? Bel dan naar 035-6243201, stuur een e-mail naar info@dorenbosrasch.nl of vul ons contactformulier in.