Uw huis verkopen in de regio Hilversum

Onze verkoopmakelaar helpt u graag uw huis te verkopen in de omgeving van Hilversum. Gedurende onze ruim vijftien jaar ervaring hebben wij al veel mensen blij gemaakt met zowel de verkoop als aankoop van hun woning. Graag begeleidt Dorenbos|Rasch Makelaars ook u bij het verkoop- of aankoopproces van uw woning. 

 

Uw huis verkopen in de omgeving van Hilversum, hoe gaat dat in zijn werk?

Als verkoopmakelaar in Hilversum begeleiden wij u graag bij het verkoopproces. Het begint allemaal met een waardebepaling om een goede indicatie te krijgen van de waarde van uw woning. Ontvangt u graag een officieel rapport voordat u uw huis in regio Hilversum gaat verkopen? Dan stelt onze verkoopmakelaar in Hilversum een taxatierapport voor u op. U doorloopt een zevental stappen wanneer u uw huis in de omgeving van Hilversum wilt verkopen:

 
  • Stap 1 – Vraagprijs bepalen

Het is belangrijk dat u een reële vraagprijs heeft voor uw woning.

  • Stap 2 – Huis verkoopklaar maken

Wanneer u besloten heeft om uw woning in of nabij Naarden te verkopen, is het belangrijk dat deze er tiptop uitziet voor potentiële kopers. Repareer zowel binnen als buiten kleine mankementen en zorg ervoor dat er een neutrale sfeer heerst in het huis dat u wilt verkopen in regio Hilversum.

  • Stap 3 – Publiciteitsplan

U wilt uw huis op een zo aantrekkelijk mogelijke manier aanbieden op de huizenmarkt. Daarom laten wij een professionele fotograaf langskomen voor een fotoreeks van uw woning. De advertentie plaatst onze verkoopmakelaar op Funda, diverse social media, onze eigen website en in de etalage in Hilversum.

 

  • Stap 4 – Bezichtigingen

Al snel vinden de eerste bezichtigingen plaats. Wij begeleiden u hierbij.

  • Stap 5 – De onderhandeling

Heeft u een serieuze koper gevonden? Dan is het tijd voor de onderhandelingen, die wij ook voor u uit handen nemen.

  • Stap 6 – Ondertekening van de koopovereenkomst

Wanneer de onderhandeling tot een goed resultaat heeft geleid, is het tijd om de koopakte te ondertekenen. Hierin kunnen tevens afspraken over overname van onroerende zaken gemaakt worden.

  • Stap 7 – Een bezoek aan de notaris

De laatste stap is het bezoek aan de notaris. Onze verkoopmakelaar in Hilversum staat u bij als adviseur, getuige en woordvoerder bij het verkopen van uw huis. 

 

 

Stel uw vragen aan onze experts

Wij begeleiden u van a tot z, zodat u zich volledig kunt richten op uw nieuwe koophuis. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie van onze verkoopmakelaar in Hilversum? Bel dan naar 035-6243201, stuur een e-mail naar info@dorenbosrasch.nl of vul ons contactformulier in