Een professionele NWWI taxateur in Hilversum

Dorenbos|Rasch Makelaars is een erkend NWWI-taxateur in Hilversum. Wij komen graag uw huis in de omgeving van Hilversum taxeren en stellen snel een overzichtelijk en correct taxatierapport voor u op. Met een taxatie van uw woning schat u deze op de juiste waarde voordat u het te koop aanbiedt op de woningmarkt in Hilversum.

Een erkend NWWI-taxateur inschakelen voor een taxatierapport voor uw woning in regio Hilversum

In 2004 bundelden Patrick Dorenbos en Carel Rasch hun jarenlange ervaring in de Gooise makelaardij onder de naam Dorenbos|Rasch Makelaars. U kunt bij ons terecht voor het verkopen van uw woning, het kopen van een nieuw huis of het laten uitvoeren van een taxatie in regio Bussum en Hilversum. Als erkend NWWI-taxateur stellen wij een taxatierapport op voor bijvoorbeeld:

  • Waardebepaling ten behoeve van successieaangifte.
  • Het oversluiten of verhogen van een hypotheek.
  • De aankoop van een woning.
  • De vaststelling van de woningwaarde bij een echtscheiding.

 

 

Het NWWI is een onafhankelijk keurmerk en instituut voor taxateurs. Alle NWWI-taxateurs moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen en werken volgens een controleerbare taxatiemethode. Het taxatierapport dat wij voor uw huis opstellen, wordt door alle hypotheekverstrekkers geaccepteerd.

 

Een taxatie van uw woning in regio Hilversum met behulp van een taxatierapport

Wanneer u uw huis laat taxeren door onze NWWI-taxateur bent u verzekerd van een taxatierapport op maat. In dit rapport zijn onder andere de volgende aspecten van toepassing: milieuaspecten, kadastrale gegevens, actuele marktsituatie, bijzonderheden aan de woning, bouwkundige constructie, indeling, voorzieningen, de inhoud en oppervlakte van de woning. Alle bevindingen tijdens de taxatie van uw woning benoemt onze taxateur met duidelijke onderbouwing in het taxatierapport dat u overhandigd krijgt. 

 

Een gratis waardebepaling door een taxateur uit Hilversum 

Voordat u uw woning in de verkoop zet, is het verstandig om een vrijblijvende waardebepaling aan te vragen bij onze NWWI-taxateur. U heeft niets te verliezen, want wij doen dit helemaal gratis voor u. Wanneer wij een huis taxeren met behulp van een taxatierapport bekijken we de woning nauwkeurig, wat wel een tijdje in beslag kan nemen. Het is wenselijk voor ons dat u zoveel mogelijk gegevens en overige informatie aanlevert. Dit maakt het voor ons namelijk mogelijk om een nauwkeurige inschatting te maken van de waarde van uw woning, wanneer wij uw huis gaan taxeren. 

 

 

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u uw huis laten taxeren door een NWWI-taxateur? Bent u geïnteresseerd in een gratis waardebepaling of wilt u uw huis laten taxeren met behulp van een taxatierapport? Neem in al deze gevallen vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 035-6243201. We zijn tevens bereikbaar per e-mail naar info@dorenbosrasch.nl of via ons contactformulier. Onze medewerkers in Hilversum nemen graag de tijd om u toe te lichten hoe we u helpen bij een taxatie van uw woning. 

85452C01-F5A7-4B05-95F1-3D43309ED9AF +31 (035) 62 43 201
DE43E9AC-B950-4823-B7FF-5BE5000BD518 info@dorenbosrasch.nl