Expat service op maat in of nabij Hilversum

Dorenbos|Rasch Makelaars biedt expat service op maat aan in Hilversum. Bent u op zoek naar woonruimte voor expats? Wij helpen u graag bij het vinden van (tijdelijke) woonruimte voor uw buitenlandse werknemers in de regio Hilversum. Ontdek onze vele mogelijkheden!

Met onze expat service in Hilversum helpen we u graag aan woonruimte

Al ruim vijftien jaar bekleedt Dorenbos|Rasch Makelaars een ferme positie in de Gooise makelaarswereld. Door onze ruime ervaring weten wij als geen ander wat het betekent om een huis te kopen of verkopen. Daarom staat persoonlijke aandacht bij ons makelaarskantoor voorop. Wij helpen u graag om uw woning te verkopen, een taxatierapport op te stellen of uw droomhuis te kopen. Daarnaast bieden wij een expat relocation service in Hilversum: hiermee begeleiden wij expats bij het vinden van geschikte woonruimte in de regio. Dit doen wij aan de hand van een full service zoekopdracht: op basis van uw voorkeuren stellen we een zoekprofiel op en houden we u dagelijks op de hoogte van het nieuwe aanbod. We begeleiden u uiteraard ook bij de uiteindelijke afhandeling van koop of huur.

 

Plan een afspraak bij ons in

Wilt u meer informatie over onze expat service in Hilversum? Neem dan vrijblijvend contact op met ons makelaarskantoor voor meer informatie of een afspraak. We zijn bereikbaar op het telefoonnummer 035-6243201 en per e-mail op info@dorenbosrasch.nl. Op ons kantoor in Hilversum nemen we graag de tijd om u alle mogelijkheden en onze werkwijze toe te lichten.