Expat service op maat in of nabij Hilversum

Full service dienstverlening
Persoonlijke aandacht
Frisse blik op de woningmarkt

Dorenbos|Rasch Makelaars biedt expat service op maat aan in Hilversum. Bent u op zoek naar woonruimte voor expats? Een expat estate agent van ons kantoor helpt u graag bij het vinden van (tijdelijke) woonruimte in regio Hilversum voor uw buitenlandse werknemers. Ontdek onze vele mogelijkheden!

Bent u benieuwd naar onze diensten?

E-mail ons

Met onze expat service helpt onze state agent u aan een woonruimte

Al ruim vijftien jaar bekleedt Dorenbos|Rasch Makelaars een ferme positie in de Gooise makelaarswereld. Door onze ruime ervaring weten wij als geen ander wat het betekent om een huis te kopen of verkopen. Daarom staat persoonlijke aandacht bij ons makelaarskantoor voorop. Wij helpen u graag om uw woning te verkopen, een taxatierapport op te stellen of uw droomhuis te kopen. Daarnaast bieden wij een expat relocation service in Hilversum: hiermee begeleid een expat estate agent buitenlandse werknemers bij het vinden van geschikte woonruimte in de regio. Dit doen wij aan de hand van een full service zoekopdracht: op basis van uw voorkeuren stellen we een zoekprofiel op en houden we u dagelijks op de hoogte van het nieuwe aanbod. We begeleiden u uiteraard ook bij de uiteindelijke afhandeling van koop of huur.

Plan een afspraak bij ons in

Wilt u meer informatie over onze expat service of over wat onze estate agent voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons makelaarskantoor voor meer informatie of een afspraak. We zijn bereikbaar op 035-6243201 en per e-mail op info@dorenbosrasch.nl. Bij ons kantoor neemt onze estate agent graag de tijd om u alle mogelijkheden van onze expat service en onze werkwijze toe te lichten.

85452C01-F5A7-4B05-95F1-3D43309ED9AF +31 (035) 62 43 201
DE43E9AC-B950-4823-B7FF-5BE5000BD518 info@dorenbosrasch.nl