Relocation service voor expats in de regio Hilversum

Full service dienstverlening
Persoonlijke aandacht
Frisse blik op de woningmarkt

Dorenbos|Rasch Makelaars is een bedrijf dat relocation service aanbiedt in en rondom Hilversum. Wij helpen expats graag bij het vinden van geschikte woonruimte in de regio. Dit is ideaal voor ieder internationaal bedrijf. Wij vertellen graag wat wij voor u, uw bedrijf en expats kunnen betekenen!

Bent u benieuwd naar onze diensten?

E-mail ons

Onze relocation service in Hilversum helpt expats aan geschikte woonruimte

Al ruim vijftien jaar bekleedt Dorenbos|Rasch Makelaars een ferme positie in de Gooise makelaarswereld. Onze slagvaardige mentaliteit, uitgebreide dienstverlening en frisse blik op de woningmarkt maken ons tot een allesbehalve doorsnee makelaarskantoor in regio Bussum. Wij helpen u bij het verkopen van een woning, het opstellen van taxatierapporten of het kopen van uw droomhuis. Daarnaast bieden wij relocation expat service in Hilversum. Hiermee helpen wij expats, die in Nederland komen wonen voor hun werk, aan geschikte woonruimte in de regio. Persoonlijke aandacht staat daarbij centraal. Wij kunnen onder meer een full service zoekopdracht uitvoeren: op basis van uw voorkeuren stellen we samen een zoekprofiel op en houden we u dagelijks op de hoogte van het nieuwste aanbod. We begeleiden u uiteraard ook bij de uiteindelijke afhandeling.

Neem contact op met ons kantoor

Wilt u meer informatie over onze relocation service? Neem dan contact op met ons makelaarskantoor door te bellen naar 035-6243201, een e-mail te sturen naar info@dorenbosrasch.nl of door ons contactformulier in te vullen. We nemen graag de tijd om u te informeren over onze mogelijkheden en werkwijze.

85452C01-F5A7-4B05-95F1-3D43309ED9AF +31 (035) 62 43 201
DE43E9AC-B950-4823-B7FF-5BE5000BD518 info@dorenbosrasch.nl