Een woning laten taxeren in of nabij Bussum

Full service dienstverlening
Persoonlijke aandacht
Frisse blik op de woningmarkt

Wilt u graag uw woning laten taxeren in de omgeving van Bussum en Hilversum? Dat laat u met een gerust hart over aan Dorenbos|Rasch Makelaars. Wij beschikken over jarenlange ervaring binnen de woningmarkt, waardoor wij snel en correct de juiste waarde van het door u te taxeren object vaststellen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het laten taxeren van een woning in regio Bussum. Tevens verwelkomen wij u graag bij ons op kantoor voor een vrijblijvende kennismaking.

Bent u benieuwd naar onze diensten?

E-mail ons

Diverse mogelijkheden bij een woning taxeren

In sommige gevallen is het wenselijk, al dan niet verplicht, om een taxatierapport door een taxateur te laten opstellen. Het is verstandig om een woning door ons te laten taxeren wanneer:

  • U een woning gaat kopen en/of een hypotheek wilt aanvragen, eventueel met Nationale Hypotheek garantie.
  • U waardebepaling wilt laten uitvoeren voor successieaangifte.
  • U waardebepaling wilt laten uitvoeren ten behoeve van een echtscheidingsconvenant.

Neem contact met ons op voor een taxatierapport

Wij van Dorenbos|Rasch Makelaars kunnen op basis van onze uitgebreide ervaring en kennis uw woning voor u taxeren. Ook het bijbehorende rapport stellen wij graag voor u op. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op. Bel tijdens kantooruren naar 035-6243201 of stuur een e-mail naar info@dorenbosrasch.nl. Wilt u een woning kopen in de regio Gooise Meren? Ook dan zijn wij uw makelaar in regio Bussum. Bovendien vindt u bij ons een uitgebreid aanbod aan koop- en huurwoningen.

85452C01-F5A7-4B05-95F1-3D43309ED9AF +31 (035) 62 43 201
DE43E9AC-B950-4823-B7FF-5BE5000BD518 info@dorenbosrasch.nl