Een servicegerichte makelaar in de Gooise Meren

Dorenbos|Rasch Makelaars is een ervaren makelaar in Hilversum die actief is in en rondom de Gooise Meren. Wij helpen u graag bij de verkoop van uw woning of het vinden van een nieuwe woning in de regio ‘t Gooi. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

 

Een makelaar in de Gooise Meren met ruim vijftien jaar ervaring

Al ruim vijftien jaar helpt Dorenbos|Rasch Makelaars particulieren bij het verkopen van hun woning, het opmaken van taxatierapporten en het kopen van een huis. Als makelaar in de Gooise meren hechten wij veel waarde aan het geven van persoonlijke aandacht aan iedere opdrachtgever. Veel klanten kiezen dan ook voor een volledige zoekopdracht: we stellen samen een zoekprofiel op, houden u dagelijks op de hoogte van het nieuwste aanbod en begeleiden u bij de uiteindelijke aankoop. Uiteraard is het ook mogelijk om gebruik te maken van losse deeldiensten wanneer u ons als makelaar in de regio ‘t Gooi en de Gooise Meren inschakelt. Kies er bijvoorbeeld voor om een taxatie uit te laten voeren of om begeleiding bij de aankoop van uw woning te ontvangen, indien u zelf een woning heeft gevonden.

 

 

 

Neem contact met ons op voor een afspraak

Wilt u de hulp inschakelen van een ervaren makelaar in de Gooise Meren? Dan is Dorenbos|Rasch Makelaars uw ideale partner. Op ons kantoor in Hilversum, dicht bij de Gooise Meren, lichten we u graag toe welke mogelijkheden wij u bieden en hoe wij te werk gaan. Voor meer informatie belt u naar 035-6243201, stuurt u een e-mail naar info@dorenbosrasch.nl of vult u ons contactformulier in.