Een servicegerichte makelaar in de Gooise Meren

Full service dienstverlening
Persoonlijke aandacht
Frisse blik op de woningmarkt

Dorenbos|Rasch Makelaars is een ervaren makelaar in Hilversum en is actief in en rondom de Gooise Meren. Wij helpen u graag bij de verkoop van uw woning of bij het vinden van een nieuwe woning in ‘t Gooi. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de omgeving en de woningmarkt als geen ander. Ontdek nu wat wij voor u kunnen betekenen!

Bent u benieuwd naar onze diensten?

E-mail ons

Een makelaar met jarenlange ervaring

Al ruim vijftien jaar helpt Dorenbos|Rasch Makelaars particulieren bij het verkopen van hun woning, het opmaken van taxatierapporten en het kopen van een huis. Als makelaar hechten wij veel waarde aan het geven van persoonlijke aandacht aan iedere opdrachtgever. Veel klanten kiezen dan ook voor een volledige zoekopdracht: we stellen samen een zoekprofiel op, houden u dagelijks op de hoogte van het nieuwste aanbod en begeleiden u bij de uiteindelijke aankoop. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van losse deeldiensten wanneer u ons als makelaar in de regio ‘t Gooi en de Gooise Meren inschakelt. Kies er bijvoorbeeld voor om een waardebepaling uit te laten voeren of om begeleiding bij de aankoop van uw woning te ontvangen, indien u zelf een woning heeft gevonden.

Wacht niet langer en maak een afspraak

Wilt u de hulp inschakelen van een ervaren makelaar? Dan is Dorenbos|Rasch Makelaars uw ideale partner. Op ons kantoor in Hilversum lichten we u graag toe welke mogelijkheden wij u bieden en hoe wij te werk gaan. Voor meer informatie belt u naar 035-6243201, stuurt u een e-mail naar info@dorenbosrasch.nl of vult u ons contactformulier in. Wij staan u graag te woord.

85452C01-F5A7-4B05-95F1-3D43309ED9AF +31 (035) 62 43 201
DE43E9AC-B950-4823-B7FF-5BE5000BD518 info@dorenbosrasch.nl