Een huis kopen in of nabij de Gooise Meren

Indien u een huis wilt kopen in of nabij de Gooise Meren, bent u bij Dorenbos|Rasch Makelaars in Hilversum op de juiste plek. Met onze jarenlange ervaring in ‘t Gooi zijn we u graag van dienst! Naar wat voor soort woning bent u op zoek?

 

Wij helpen u graag als u een huis wilt kopen in of vlak bij de Gooise Meren

Ruim vijftien jaar geleden bundelden Patrick Dorenbos en Carel Rasch hun jarenlange ervaring in de Gooise makelaardij onder de naam Dorenbos|Rasch Makelaars. Ons makelaarskantoor helpt u graag indien u een huis wilt verkopen of kopen in de Gooise Meren. Hierbij bieden wij de mogelijkheid tot een full service zoekopdracht: samen stellen we een zoekprofiel op, waarna we u dagelijks op de hoogte houden van het nieuwste, aansluitende aanbod. We begeleiden u uiteraard ook bij de uiteindelijke aankoop. Het is tevens mogelijk om van onze losse deeldiensten gebruik te maken, bijvoorbeeld voor een taxatie of enkel begeleiding bij de aankoop. Wij onderscheiden ons van andere makelaarskantoren door onze slagvaardige mentaliteit, persoonlijke aandacht en frisse blik op de woningmarkt.

 

 

 

Neem contact met ons op

Wilt u een huis kopen in de Gooise Meren? Neem dan vrijblijvend contact op met ons makelaarskantoor. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 035-6243201 en per e-mail op info@dorenbosrasch.nl. Wilt u toch liever een huurwoning in de regio Gooise Meren? Ook dan helpen we u. Op ons kantoor in Hilversum nemen we graag de tijd om uw wensen te bespreken en onze werkwijze toe te lichten.