Een betrouwbare taxateur in de regio Gooise Meren

Dorenbos|Rasch Makelaars is een ervaren taxateur in en rondom Hilversum, nabij de Gooise Meren. Wij helpen u graag bij het taxeren van een woning en het opmaken van een bijbehorend taxatierapport. Schakel ons in voor een betrouwbare taxatie!

 

Als ervaren taxateur in en nabij de Gooise Meren helpen we u graag

Al ruim vijftien jaar zijn wij actief als makelaarskantoor in ‘t Gooi. Onze medewerkers helpen u graag indien u uw woning wilt verkopen, een taxatie wilt laten uitvoeren of uw droomhuis wilt kopen. Als taxateur in de Gooise Meren kunnen wij een taxatierapport opmaken voor bijvoorbeeld:

  • Het oversluiten of verhogen van een hypotheek
  • De aankoop van een woning
  • De waardebepaling voor een successieaangifte
  • Het vaststellen van de woningwaarde bij echtscheiding

Wij zijn bovendien een erkend NWWI taxateur in Hilversum, vlak bij de Gooise Meren. Het NWWI is een onafhankelijk en landelijk keurmerk, dat strenge kwaliteitseisen aanhoudt voor taxateurs. Wij werken volgens de controleerbare richtlijnen en taxatiemethode van dit instituut. Een NWWI taxatierapport wordt bovendien door alle hypotheekverstrekkers geaccepteerd.

 

 

Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak

Wilt u de hulp inschakelen van een taxateur in de Gooise Meren? Dan staat Dorenbos|Rasch Makelaars graag voor u klaar. Voor meer informatie belt u naar het telefoonnummer 035-6243201 of e-mailt u naar info@dorenbosrasch.nl. Op ons kantoor in Hilversum, nabij de Gooise Meren, nemen we graag de tijd om u te informeren over onze werkwijze.