Een betrouwbare taxateur nabij de Gooise Meren

Full service dienstverlening
Persoonlijke aandacht
Frisse blik op de woningmarkt

Dorenbos|Rasch Makelaars is een ervaren taxateur in en rondom Hilversum, nabij de Gooise Meren. Wij helpen u graag bij het taxeren van een woning en het opmaken van een bijbehorend taxatierapport. Schakel ons vandaag nog in voor een betrouwbare taxatie met een daarbij een bijhorend verslag!

Bent u benieuwd naar onze diensten?

E-mail ons

Een ervaren taxateur in de omgeving van de Gooise Meren

Al ruim vijftien jaar zijn wij actief als makelaarskantoor in ‘t Gooi. Onze medewerkers helpen u graag indien u uw woning wilt verkopen, een taxatie wilt laten uitvoeren of uw droomhuis wilt kopen. Als taxateur nabij de Gooise Meren maken wij een taxatierapport op voor onder andere:

  • Het oversluiten of verhogen van een hypotheek
  • De aankoop van een woning
  • De waardebepaling voor een successieaangifte
  • Het vaststellen van de woningwaarde bij echtscheiding

Wij zijn een erkend NWWI-taxateur uit Hilversum. Het NWWI is een onafhankelijk en landelijk keurmerk, dat strenge kwaliteitseisen aanhoudt voor taxateurs. Wij werken volgens de controleerbare richtlijnen en taxatiemethode van dit instituut. Een NWWI-taxatierapport wordt bovendien door alle hypotheekverstrekkers geaccepteerd.

Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak

Wilt u de hulp inschakelen van een taxateur die de strenge eisen goed kent? Dan staan we bij Dorenbos|Rasch Makelaars graag voor u klaar. Voor meer informatie belt u naar 035-6243201 of stuurt u een e-mail naar info@dorenbosrasch.nl. Op ons kantoor nemen we graag de tijd om u te informeren over onze werkwijze als ervaren taxateur.

85452C01-F5A7-4B05-95F1-3D43309ED9AF +31 (035) 62 43 201
DE43E9AC-B950-4823-B7FF-5BE5000BD518 info@dorenbosrasch.nl