Toonaangevende makelaar in Hilversum

 

Dorenbos|Rasch Makelaars is een ervaren makelaar gevestigd in Hilversum. Wij hebben ruim vijftien jaar ervaring in de woonbranche en bieden een full service dienstverlening aan. Naast de verkoop van woningen bieden wij ook diverse deeldiensten aan waar wij u graag kennis mee laten maken. Wij zorgen ervoor dat u een geschikte woning vindt en begeleiden u gedurende het gehele aankoopproces. Door onze slagvaardige mentaliteit en frisse blik op de woningmarkt hebben wij al velen blij mogen maken met de aankoop of verkoop van een woning. De makelaardij in de regio Hilversum kent dan ook geen geheimen meer voor ons als makelaar.

 

Een greep uit onze diensten als makelaar in Hilversum

Als specialist in makelaardij in regio Hilversum bieden wij vele diensten aan. Zo helpen wij onze klanten met onder andere de aankoop en verkoop van een woning, maar worden wij ook ingeschakeld voor taxaties, het toetsen van WOZ-beschikkingen en voor expat relocation service. Wilt u liever een huis huren? Ook dan kunt u uitstekend bij ons terecht. Als makelaar in Hilversum hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht voor al onze opdrachtgever. Zo verzorgen wij ook de verkoop van kleine en grotere nieuwbouwprojecten in de makelaardij in regio Hilversum.

 

 

Laat de specialist in makelaardij in Hilversum een zoekprofiel voor u opstellen

Laagdrempelig, geen poespas en gewoon doen wat wordt beloofd. Dat is de visie van Dorenbos|Rasch Makelaars. Als ervaren specialist in de makelaardij kennen wij de woningmarkt in regio Hilversum als geen ander. We stellen samen met u een zoekprofiel op, houden u elke dag op de hoogte van het aanbod en zorgen voor een goede begeleiding bij het aankoopproces. Neemt u vrijblijvend contact met ons op. Als makelaar in Hilversum maken we graag kennis met u.