Een toonaangevende makelaar in de regio ‘t Gooi

Wilt u uw huis verkopen en zoekt u hiervoor een makelaar in of nabij ‘t Gooi? Dorenbos|Rasch Makelaars is een ervaren makelaarskantoor in Hilversum. Wij onderscheiden ons van andere makelaarskantoren door onze persoonlijke aandacht, slagvaardige mentaliteit en frisse blik op de woningmarkt.

 

Een ervaren makelaar in ‘t Gooi met persoonlijke aandacht

In 2004 bundelden de makelaars Patrick Dorenbos en Carel Rasch hun jarenlange ervaring in de Gooise makelaardij onder de naam Dorenbos|Rasch Makelaars. Sindsdien bekleden wij een stevige positie als aankoop- en verkoopmakelaar in de regio ‘t Gooi. U kunt bij ons terecht voor hulp bij:

 

 

Als makelaar in ‘t Gooi weten als geen ander wat het betekent om hier een huis te kopen of verkopen. Daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Hierbij kiest u bijvoorbeeld voor een full service zoekopdracht: wij stellen samen met u een zoekprofiel op, houden u dagelijks op de hoogte van het nieuwste aanbod en begeleiden u bij de uiteindelijke aankoop. Het is echter ook mogelijk om voor losse deeldiensten te kiezen, bijvoorbeeld voor enkel begeleiding bij de aankoop.

 

Uw huis laten verkopen door dé verkoopmakelaar in ‘t Gooi

Bent u toe aan een nieuwe stap in uw leven en wilt u op zoek gaan naar uw droomhuis en uw huidige huis verkopen met behulp van een verkoopmakelaar in ‘t Gooi? Wij helpen u graag verder. Allereerst is het verstandig om een waardebepaling uit te laten voeren. Dit doen wij geheel gratis voor u. Hierdoor krijgt u een goed beeld van wat uw huis werkelijk waard is. Wilt u een officieel taxatierapport om een gedetailleerd overzicht te krijgen? Dan kunt u onze verkoopmakelaar ook inschakelen als taxateur voor uw woning in ‘t Gooi. Na het bespreken van uw wensen is het tijd om uw woning verkoopklaar te maken. Oftewel, u dient kleine mankementen te repareren en uw huis zo aantrekkelijk en neutraal mogelijk te presenteren. Daarna plaatsen wij uw aanbiedingstekst op Funda, social media, onze website en in onze etalage om de ideale koper te vinden. 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u de hulp van een ervaren makelaar actief in en rondom de Gooise Meren inschakelen? Dan staat Dorenbos|Rasch Makelaars graag voor u klaar. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak door te bellen naar 035-6243201 of een e-mail te sturen naar info@dorenbosrasch.nl. U vindt ons kantoor in Hilversum en bezichtigingen zijn mogelijk van maandag tot en met zaterdag. Bekijk online alvast het actuele woningaanbod.