Een toonaangevende makelaar nabij Het Gooi

Full service dienstverlening
Persoonlijke aandacht
Frisse blik op de woningmarkt

Wilt u uw huis verkopen en zoekt u hiervoor een makelaar in of nabij Het Gooi? Dorenbos|Rasch Makelaars is een ervaren makelaarskantoor in Hilversum. Wij onderscheiden ons als makelaar van andere makelaarskantoren door het aanbieden van onze persoonlijke aandacht, slagvaardige mentaliteit en frisse blik op de woningmarkt in Het Gooi.

Bent u benieuwd naar onze diensten?

E-mail ons

Een ervaren makelaar in Het Gooi met persoonlijke aandacht voor het grote geheel

In 2004 bundelden de makelaars Patrick Dorenbos en Carel Rasch hun jarenlange ervaring in de Gooise makelaardij onder de naam Dorenbos|Rasch Makelaars. Sindsdien bekleden wij een stevige positie als aankoop- en verkoopmakelaar. U kunt bij ons terecht voor hulp bij:

Als makelaar in Het Gooi en de Vechtstreek weten wij als geen ander wat het betekent om hier een huis te kopen of verkopen. Daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Hierbij kiest u bijvoorbeeld voor een full service zoekopdracht: wij stellen samen met u een zoekprofiel op, houden u dagelijks op de hoogte van het nieuwste aanbod en begeleiden u bij de uiteindelijke aankoop. Het is echter ook mogelijk om voor losse deeldiensten te kiezen, bijvoorbeeld voor enkel begeleiding bij de aankoop, of schakel ons in als ervaren verkoopmakelaar om uw huis te verkopen.

Uw huis laten verkopen door dé verkoopmakelaar

Bent u toe aan een nieuwe stap in uw leven en wilt u op zoek gaan naar uw droomhuis en uw huidige huis verkopen met behulp van een verkoopmakelaar? Wij helpen u graag verder. Allereerst is het verstandig om een waardebepaling uit te laten voeren. Dit doen wij geheel gratis voor u. Hierdoor krijgt u een goed beeld van wat uw huis werkelijk waard is. Wilt u een officieel taxatierapport om een gedetailleerd overzicht te krijgen? Dan kunt u onze verkoopmakelaar ook inschakelen als taxateur voor uw woning. Na het bespreken van uw wensen is het tijd om uw woning verkoopklaar te maken. Oftewel, u dient kleine mankementen te repareren en uw huis zo aantrekkelijk en neutraal mogelijk te presenteren. Daarna plaatsen wij uw aanbiedingstekst op Funda, sociale media, onze website en in onze etalage om de ideale koper te vinden. Waar wacht u nog op? Schakel snel een ervaren verkoopmakelaar in om u te ontzorgen tijdens het verkopen van uw huis.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u de hulp van een ervaren makelaar actief in en rondom de Gooise Meren inschakelen? Dan staat Dorenbos|Rasch Makelaars voor u klaar. Voor het maken van een afspraak neemt u vrijblijvend contact op met dé aan- en verkoopmakelaar. Bel hiervoor naar 035-6243201 of stuur een e-mail naar info@dorenbosrasch.nl. U vindt ons kantoor in Hilversum en bezichtigingen zijn mogelijk van maandag tot en met zaterdag. Bekijk online alvast het actuele woningaanbod.

85452C01-F5A7-4B05-95F1-3D43309ED9AF +31 (035) 62 43 201
DE43E9AC-B950-4823-B7FF-5BE5000BD518 info@dorenbosrasch.nl