Dé aankoopmakelaar in Naarden en omstreken

Dorenbos|Rasch Makelaars heeft al vele jaren ervaring als aankoopmakelaar in de regio Naarden. Onze uitgebreide dienstverlening, slagvaardige mentaliteit en frisse blik op de woningmarkt maken ons tot een alles behalve doorsnee makelaar in Hilversum, omgeving Naarden!

 

Als ervaren aankoopmakelaar in de regio Naarden bieden we vele diensten aan

Ruim vijftien jaar geleden bundelden Patrick Dorenbos en Carel Rasch, beide makelaar in omgeving Naarden, hun jarenlange ervaring in de makelaardij onder de naam Dorenbos|Rasch Makelaars. Wij weten dan ook als geen ander wat het betekent om een huis te kopen of verkopen en helpen u daar graag bij. Wij bieden diverse diensten aan, namelijk:

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Expat relocation service
  • Taxatie

 

 

Als aankoopmakelaar in Hilversum, regio Naarden, ondersteunen wij u met diverse deeldiensten, bijvoorbeeld bij de afhandeling van de aankoop. Het is echter ook mogelijk om een full service zoekopdracht bij ons uit te zetten: op basis van uw wensen stellen we dan een zoekprofiel op en houden we u dagelijks op de hoogte van het nieuwste aanbod. We begeleiden u tot aan de uiteindelijke aankoop en afhandeling.

 

De makelaar in omgeving Naarden helpt u ook graag bij de verkoop van uw woning

Denkt u er over na om uw huis te verkopen? Dan is het wellicht interessant om een gratis waardebepaling te laten uitvoeren door onze makelaar in regio Naarden. Zo krijgt u namelijk inzicht in de reële opbrengstprijs en adviseren wij u graag over de vraagprijs van uw woning. Wij bespreken uw wensen graag door op ons kantoor.

 

 

 

 

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over onze diensten als aankoopmakelaar in regio Naarden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 035-6243201, stuur een e-mail naar info@dorenbosrasch.nl of vul ons contactformulier in. Schakel een makelaar van ons makelaarskantoor in Hilversum, nabij Naarden, in. Bekijk ook ons actuele woningaanbod online.