Een verkoopmakelaar in of nabij Naarden

Full service dienstverlening
Persoonlijke aandacht
Frisse blik op de woningmarkt

Zoekt u een verkoopmakelaar die u helpt uw woning in de omgeving van Naarden te verkopen? Dorenbos|Rasch Makelaars helpt u hier graag bij. Al meer dan vijftien jaar maken wij vele mensen blij met de verkoop of aankoop van hun woning. Bent u de volgende die gebruikmaakt van onze expertise als verkoopmakelaar nabij Naarden?

Bent u benieuwd naar onze diensten?

E-mail ons

Een vrijblijvende waardebepaling laten uitvoeren door een verkoopmakelaar

Voordat u uw woning gaat verkopen, kunt u bij onze verkoopmakelaar in Hilversum, nabij Bussum en Naarden, een gratis waardebepaling aanvragen om te weten te komen hoeveel uw woning ongeveer waard is. Als verkoopmakelaar geven wij u inzicht in de reële opbrengstprijs en adviseren we u bij het vaststellen van de vraagprijs van het huis. Zo kunnen we een taxatierapport opstellen voor u. Hierna is het tijd om uw woning verkoopklaar te maken. Dit houdt in dat kleine mankementen gerepareerd worden en het huis er opgeruimd en fris uitziet. Wij laten een professionele fotograaf langskomen voor een fotorapportage van uw woning. In overleg stellen we een aanbiedingstekst op waarna wij uw woning op Funda, sociale media, onze website en in de etalage plaatsen.

De juiste begeleiding van a tot z

Heeft u de aandacht van potentiële kopers getrokken? Dan bespreken we de biedingen en komen we samen tot een gedegen strategie. Heeft u de ideale koper gevonden? Dan stellen wij de koopakte voor u op, waarin afspraken gemaakt kunnen worden over eventuele overname van onroerende zaken. De laatste stap is de notaris. Ook hierin begeleidt een verkoopmakelaar van Dorenbos|Rasch Makelaars u. Kortom, kiest u voor ons? Dan begeleiden wij u van a tot z tijdens het verkoopproces.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Wilt u graag uw woning verkopen en ontvangt u graag meer informatie over onze verkoopprocedure? U bereikt ons in Hilversum gevestigde kantoor via 035-6243201 of via info@dorenbosrasch.nl. Op deze manier kunnen wij uw vragen beantwoorden en u voorzien van meer informatie. Wij staan ook voor u klaar als u een huis wilt kopen.

85452C01-F5A7-4B05-95F1-3D43309ED9AF +31 (035) 62 43 201
DE43E9AC-B950-4823-B7FF-5BE5000BD518 info@dorenbosrasch.nl