Een betrouwbare makelaar in de regio Bussum

Dorenbos|Rasch Makelaars is een toonaangevende makelaar in de regio Bussum. Wij helpen u graag bij het kopen of verkopen van uw droomhuis! Heeft u een huis in of nabij Bussum en wilt u dit verkopen, of zoekt u juist een aankoopmakelaar voor het kopen van een woning? Wij staan voor u klaar.

 

Een ervaren makelaar in de buurt van Bussum

Al ruim vijftien jaar ondersteunt Dorenbos|Rasch Makelaars u als aankoopmakelaar in regio Bussum bij het aankopen en verkopen van een huis. Tevens schakelt u ons in voor het taxeren van woningen. Wij onderscheiden ons door onze:

  • Slagvaardige mentaliteit
  • Uitgebreide dienstverlening
  • Frisse blik op de woningmarkt
  • Concurrerende tarieven

 

 

 

 

Als aankoopmakelaar in de regio Naarden, Bussum, Gooise Meren en Hilversum begeleiden we u bij het zoeken naar een geschikte woning. Het is uiteraard ook mogelijk om onze hulp alleen in te schakelen voor het afhandelen van de aankoop, wanneer u zelf een woning gevonden heeft. Indien u kiest voor een full service zoekopdracht, stellen we op basis van uw voorkeuren een zoekprofiel in en houden we u dagelijks op de hoogte van het nieuwe woningaanbod dat hier op aansluit.

 

De makelaar die u helpt uw huis in omgeving Bussum te verkopen

Heeft u de knoop doorgehakt en staat u achter uw beslissing om uw huis in regio Bussum te verkopen met behulp van een makelaar? Als verkoopmakelaar helpen wij u hier graag bij. Allereerst adviseren wij u om een gratis waardebepaling aan te vragen zodat u een goed beeld krijgt van de waarde van het huis in regio Bussum dat u wilt gaan verkopen. Daarna is het tijd om uw huis zo aantrekkelijk mogelijk te maken, zodat het potentiële kopers aantrekt. Uiteraard helpen wij u gedurende het hele proces. Zo zetten wij als makelaar nabij Bussum uw aanbod op Funda, social media, onze website en in onze etalage. Wanneer u reacties krijgt op uw aanbod, bespreken wij met u de geschikte strategie om de ideale koper te vinden. Hebben we hem of haar gevonden? Dan begeleiden we u totdat de koopakte getekend is en het bezoek aan de notaris achter de rug is. Oftewel, van A tot Z. 

 

Vraag meer informatie op of maak een afspraak

Wilt u de hulp inschakelen van een aankoopmakelaar in de omgeving van Bussum? Dorenbos|Rasch Makelaars staat voor u klaar! Bezichtigingen zijn mogelijk van maandag tot en met zaterdag. Voor meer informatie of het maken van een afspraak belt u naar 035-6243201. We zijn tevens per e-mail bereikbaar op info@dorenbosrasch.nl en via ons contactformulier. Verder bent u van harte welkom bij ons makelaarskantoor in Hilversum, nabij Bussum.