Een betrouwbare makelaar in de regio Bussum

Full service dienstverlening
Persoonlijke aandacht
Frisse blik op de woningmarkt

Dorenbos|Rasch Makelaars is een toonaangevende makelaar in regio Bussum. Wij helpen u graag bij het kopen of verkopen van uw woning! Heeft u een huis in of nabij Bussum en wilt u dit verkopen met behulp van onze verkoopmakelaar, of zoekt u juist een aankoopmakelaar voor het kopen van een woning? Wij staan voor u klaar.

Bent u benieuwd naar onze diensten?

E-mail ons
ervaren makelaar

Wat mag u van ons verwachten als ervaren makelaar

Al ruim vijftien jaar ondersteunt Dorenbos|Rasch Makelaars u met makelaars op maat. Zo helpt een aankoopmakelaar u bij de aankoop van een huis terwijl onze verkoopmakelaar hulp en advies biedt bij het verkopen. Tevens schakelt u ons in voor het taxeren van woningen. Wij onderscheiden ons door onze:

  • Slagvaardige mentaliteit
  • Uitgebreide dienstverlening
  • Frisse blik op de woningmarkt
  • Concurrerende tarieven

Als aankoopmakelaar in regio Naarden, Bussum en Gooise Meren begeleiden we u bij het vinden van een geschikte woning. Het is uiteraard ook mogelijk om onze hulp alleen in te schakelen voor het afhandelen van de aankoop, wanneer u zelf een woning gevonden heeft. Indien u kiest voor een full service zoekopdracht, dan stellen we op basis van uw voorkeuren een zoekprofiel op en houden we u dagelijks op de hoogte van het nieuwste woningaanbod dat op uw wensen aansluit.

De makelaar die u helpt uw huis te verkopen

Heeft u de knoop doorgehakt en staat u achter uw beslissing om uw huis te verkopen met behulp van een makelaar? Als verkoopmakelaar helpen wij u hier graag bij. Allereerst adviseren wij u om een gratis waardebepaling aan te vragen zodat u een goed beeld krijgt van de waarde van het huis dat u wilt verkopen. Daarna is het tijd om uw huis zo aantrekkelijk mogelijk te maken, zodat het potentiële kopers aantrekt. Uiteraard helpen wij u gedurende het hele proces. Zo zetten wij als verkoopmakelaar uw aanbod op Funda, sociale media, onze website en in onze etalage. Wanneer u reacties krijgt op uw aanbod, bespreekt onze verkoopmakelaar met u de geschikte strategie om de ideale koper te vinden. Hebben we hem of haar gevonden? Dan begeleiden we u totdat de koopakte getekend is en het bezoek aan de notaris achter de rug is. Oftewel, van a tot z.

betrouwbare makelaar

Vraag meer informatie op of maak een afspraak

Wilt u de hulp inschakelen van een aankoopmakelaar? Of heeft u behoefte aan een verkoopmakelaar om uw huis te verkopen? Wat de klus ook is, Dorenbos|Rasch Makelaars staat voor u klaar! Bezichtigingen zijn mogelijk van maandag tot en met zaterdag. Voor meer informatie of het maken van een afspraak belt u naar 035-6243201. We zijn tevens bereikbaar via ons contactformulier. Verder bent u van harte welkom bij ons makelaarskantoor in Hilversum.

85452C01-F5A7-4B05-95F1-3D43309ED9AF +31 (035) 62 43 201
DE43E9AC-B950-4823-B7FF-5BE5000BD518 info@dorenbosrasch.nl