Verkoopbegeleiding bij het verkopen van uw woning

Full service dienstverlening
Persoonlijke aandacht
Frisse blik op de woningmarkt

Bij Dorenbos|Rasch Makelaars uit Hilversum bieden wij verkoopbegeleiding voor particulieren die hun woning willen verkopen. Wanneer u uw woning wilt aanbieden op de woningmarkt kom hier veel bij kijken en het is verstandig om een ervaren makelaar in te schakelen om u tijdens dit proces te ondersteunen. Ontvang professioneel verkoopadvies bij het verkopen van uw woning in Hilversum en omstreken en ontdek wat uw woning waard is.

Bent u benieuwd naar onze diensten?

E-mail ons

Door onze verkoopbegeleiding schat u uw woning op de juiste waarde

Wanneer u ervoor kiest om ons in te schakelen voor verkoopadvies op maat voor uw woning, zijn er een aantal stappen om te doorlopen. Ten eerste stellen wij een gratis waardebepaling voor u op zodat u precies weet wat uw woning waard is. Daarna is het tijd om uw woning verkoopklaar te maken, ook hierbij kunt u rekenen op onze verkoopbegeleiding. Gebreken en kleine beschadigingen worden weggewerkt om het huis zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor potentiële kopers. Ons verkoopadvies voor uw woning houdt hier echter nog niet op, zo zetten wij als verkoopmakelaar in regio Hilversum uw woning ook op Funda, sociale media en in onze etalage.

Een greep uit onze andere diensten

Naast dat u Dorenbos|Rasch Makelaars uit Hilversum kunt inschakelen voor verkoopadvies voor uw woning en verkoopbegeleiding tijdens het proces, bieden wij nog veel meer diensten aan. Zo kunt u ook bij ons terecht om het huidige aanbod van huurwoningen in regio Hilversum te ontdekken. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u op zoek bent naar een huurhuis, maar wij helpen u uiteraard ook als u zelf een huis wilt verhuren. Ook bieden wij voor werkgevers met buitenlandse werknemers een expat service aan, zodat uw werknemers snel een woning hebben bij aankomst in ons land.

Schakel ons in

Wilt u gebruikmaken van onze verkoopbegeleiding of wilt u gebruikmaken van onze expertise als NWWI-taxateur? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 035-6243201 of door een e-mail te sturen naar info@dorenbosrasch.nl. Als ervaren makelaar bieden wij u verkoopbegeleiding op maat voor het verkopen van uw woning. Zo staat u er nooit alleen voor en krijgt u deskundig verkoopadvies gedurende het gehele proces.

85452C01-F5A7-4B05-95F1-3D43309ED9AF +31 (035) 62 43 201
DE43E9AC-B950-4823-B7FF-5BE5000BD518 info@dorenbosrasch.nl