Een verkoopmakelaar in Bussum en omstreken

 

Dorenbos|Rasch Makelaars is een toonaangevende verkoopmakelaar in de regio Bussum. Onze uitgebreide dienstverlening en frisse blik op de woningmarkt maken ons tot een alles behalve doorsnee makelaarskantoor in de regio. 

 

Toonaangevende verkoopmakelaar in de regio Bussum

Wij weten als geen ander wat het betekent om een woning te kopen of verkopen. Wij hebben namelijk al meer dan vijftien jaar ervaring in de Gooise makelaardij en stellen persoonlijke aandacht in onze dienstverlening centraal. Wij helpen u dan ook graag bij het verkopen van uw woning of het zoeken naar een geschikte woning in regio Bussum. Ook wanneer u een huurwoning zoekt, kunt u bij ons terecht. Bekijk ons actuele woningaanbod online.

 

 

 

De verkoopmakelaar in omgeving Bussum stelt graag een taxatierapport voor u op

Een taxatie kunt u bijvoorbeeld uit laten voeren wanneer u een woning wilt verkopen, aankopen of wanneer u een woning wilt overnemen en de herbouwwaarde wilt weten voor de verzekering. Doordat wij op de hoogte zijn van de huidige trends en ontwikkelingen die op de woningmarkt spelen, stellen wij een professioneel en gedegen taxatierapport voor u op. Hierin wordt onder andere de bouwkundige constructie, indeling, voorzieningen, inhoud en oppervlakte van de woning besproken. Maar ook wordt er gekeken naar de actuele marktsituatie, bijzonderheden van de woning en kadastrale gegevens. Onze verkoopmakelaar in omgeving Bussum stelt graag een taxatierapport voor u op. Wilt u een globaal overzicht hebben van de waarde van uw woning? Dan voert de verkoopmakelaar graag een gratis waardebepaling uit voor uw woning in omgeving Bussum. 

 

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan

Wilt u de hulp inschakelen van een toonaangevende makelaar waar persoonlijke aandacht voorop staat? Dan staat Dorenbos|Rasch Makelaars graag voor u klaar. U kunt ons bereiken door te bellen naar het telefoonnummer 035-6243201 of een e-mail te sturen naar info@dorenbosrasch.nl. U vindt ons kantoor in Hilversum.